contact

Contact

We helpen je graag bij vragen die je hebt over onze kleuren of producten. Hieronder vind je tevens de meest gestelde vragen over het creëren van de ultieme Eric Kuster ervaring bij jou thuis.

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact op via WhatsApp, telefoon, e-mail.

Telefoon: (+31) 35 887 44 81

WhatsApp: (+31) 6 829 780 21

E-mail: info@shadesbyerickuster.com

Hoe kan je de ultieme Eric Kuster ervaring thuis creëren?

Voor het mooiste eindresultaat dient u de bestaande ondergrond vrij van vet, vuil, stof en/of vloeistoffen te maken. Ontvet (bijvoorbeeld met St. Marc Allesreiniger) en schuur de ondergrond goed en zorgvuldig. Voor het beste resultaat gebruikt u een pluisvrije roller en kwast die u in onze accessoires lijst kunt aanschaffen.

De ideale temperatuur om te schilderen is tussen de 15 en 18 graden Celsius. Een hogere temperatuur dan 20 graden Celsius heeft een snellere droging van de verf tot gevolg waardoor er strepen en zichtbare overlappingen kunnen ontstaan. Onder de 10 graden Celsius drogen water gedragen verven minder goed.

  • Als de muurverf of lakverf niet goed dekt, kan dit aan de ondergrond liggen. Mogelijk is de ondergrond kleur te donker of is het een nieuwe ondergrond die een sterk zuigende werking heeft (nieuw stucwerk of nieuw hout). Daarnaast kan de ondergrond ook te nat zijn of is uw geplamuurde stuk niet goed gedroogd.
  • Bij een donkere ondergrond adviseren wij u om eerst een laag muurverf of muurprimer in kleur op te zetten. Bij een nieuwe muur kunt u het beste de ondergrond eerst fixeren voordat u gaat schilderen (dit voorkomt dat de verf te snel in de muur trekt met strepen en baanvorming tot gevolg). Breng aansluitend muurprimer in kleur aan en als laatste de muurverf.
  • Bij nieuw of kaal hout adviseren wij u om eerst twee lagen grondlak (liefst in kleur) aan te brengen en aansluitend twee laklagen. Schuur tussen alle lagen weer licht op en maak uw schilderwerk vet en stof vrij. U kunt op deze wijze ook uw plinten in dezelfde kleur als de muur schilderen (de Eric Kuster look). Gebruik geen muurverf voor uw houtwerk, dat geeft een minder mooi effect aan uw ultieme woonbeleving.
  • U kunt met onze water gedragen lakverven over terpentine gedragen verven heen schilderen (wel zes maanden nadat u deze met terpentine gedragen verf heeft geschilderd). U kunt het beste eerst een grondlak in dezelfde kleur als de lakverf aanbrengen voor het beste eindresultaat.
  • Bij een nieuw gestucte muur kunt u het beste de ondergrond eerst fixeren voordat u gaat schilderen (dit voorkomt dat de verf te snel in de muur trekt met strepen en baanvorming tot gevolg). Let hierbij wel op streep en baan vorming (het gaat hier om een zeer vloeibare substantie).

Voor onze lakverven en -primers adviseren wij u om deze met een lakroller of kwast aan te brengen. Onze muurverven zijn zeer geschikt voor verfspuiten mits deze op de juiste manier worden aangebracht.

De kleuren van Eric Kuster hebben de natuur als basis. De reflectie van daglicht zal anders uitpakken dan met kunstlicht. Raamdecoratie geeft ook een speciaal effect op de kleurbeleving.

Wanneer Shades by Eric Kuster niet de gewenste woonbeleving geeft, vinden we dat vervelend voor u. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen, zodat we samen op zoek gaan naar uw mooiste woonbeleving.

Hulp nodig?

Als je de juiste kleur niet kunt vinden, een vraag hebt over mijn producten, meer wil weten over de levering of als je advies wil, dan staat mijn team voor je klaar om te helpen.