wat-is-wall-scrub

Wall Scrub

Omarm Mediterranean luxe met onze Wall Scrub afwerking
Gemaakt met liefde
Volgende dag geleverd
Kleur perfectie

Wat is Wall Scrub?

Wall Scrub is een muurafwerking met een unieke, wolkenachtige textuur die, dankzij de fijne korrels, je muren tot leven brengt. Of je nu gaat voor de Mediterrane vibe, de stijl van Ibiza of pure elegantie. Het is extreem mat, maar tegelijkertijd afneembaar en biedt een hoogwaardige dekking, perfect afgestemd met onze kleur-gematchte primers.

Zowel binnen als buiten transformeert Wall Scrub je ruimte volgens onze kenmerkende Metropolitan Luxury stijl, waarbij het topkwaliteit en een ongeëvenaarde uitstraling vertegenwoordigt.


  • Unieke muurafwerking met textuur
  • Extreem matte, structuurrijke finish
  • Hoogwaardige dekking
Get the look

Creëer structuur en een ruimtelijk gevoel met onze luxe wall scrub, onze unieke muurafwerking.

Scrub Sensation

Omarm Mediterranean luxe met onze Wall Scrub afwerking, die je muren een unieke textuur geeft en ze tot leven brengt

How to

Gebruik
Voor gebruik goed roeren. Breng laag 1 en laag 2 altijd aan met de speciale Shades Brush. Breng de lagen in een kruisbeweging (X) aan. Houd er rekening mee dat de Wall Scrub in twee lagen moet worden aangebracht om de gewenste structuur / het gewenste effect te bereiken.

Ondergrond & voorbehandeling
Ondergrond moet daadkrachtig, schoon, droog, stof en vetvrij zijn. Zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met SHADES Muur Primer.

Ervaringen van klanten

Bekijk alle reviews
Bekijk alle reviews

Hulp nodig?

Als je de juiste kleur niet kunt vinden, een vraag hebt over mijn producten, meer wil weten over de levering of als je advies wil, dan staat mijn team voor je klaar om te helpen.

Neem contact op met mijn team