Alle blog onderwerpen

The Bestsellers van Shades by Eric Kuster

De favorieten en bestsellers van Shades by Eric Kuster


Bij Shades by Eric Kuster draait alles om het vinden van de perfecte kleur die jouw interieur transformeert tot een luxueuze, verfijnde ruimte. Hier deel ik graag enkele van onze bestsellers en mijn persoonlijke favorieten om je te helpen de juiste keuze te maken.
 
Mijn Favoriet: Desert
Desert is een warme, aardse tint die rust en verfijning uitstraalt. Perfect voor ruimtes waar je een serene en uitnodigende sfeer wilt creëren, zoals de woonkamer of slaapkamer. Desert vormt een harmonieuze combinatie met natuurlijke materialen zoals eikenhout en beige marmer.
 
Community Favoriet: Dune
Dune is een veelzijdige kleur die ideaal is voor bijna elke ruimte. Deze zachte beige tint zorgt voor een moderne, tijdloze uitstraling en werkt goed in zowel woonkamers als slaapkamers. Gebruik Dune samen met lichte eiken meubels en natuurlijke stoffen zoals linnen voor een frisse, serene sfeer.
 

Bestsellers per kleurgroep

Off-White: Crystal
Crystal is perfect voor een frisse, heldere look. Deze tint werkt goed in elke ruimte, vooral in de hal en badkamer, en zorgt voor een schone, luchtige sfeer. Combineer deze kleur met wit marmer en roestvrij staal voor een elegante uitstraling.
 
Originals: Dune
Zoals eerder genoemd, is Dune de community favoriet. Deze veelzijdige kleur zorgt voor een moderne, tijdloze uitstraling en is ideaal voor woonkamers en slaapkamers. Lichte eiken meubels en natuurlijke stoffen zoals linnen versterken het serene effect van Dune.
 
Taupe: Twill
Twill biedt een warme, uitnodigende sfeer. Deze subtiele taupe tint is perfect voor woonkamers en eetkamers, waar het een gevoel van comfort en elegantie toevoegt. Probeer Twill te combineren met donker hout en zachte textiel zoals wol en katoen.
 
Mustard: Sage
Sage brengt een natuurlijke, rustgevende tint. Deze warme mosterdkleur is ideaal voor keukens en eetkamers, waar het een kalme, gezellige sfeer creëert. Donker marmer en messing accenten passen uitstekend bij Sage en zorgen voor een luxe uitstraling.
 
Brown: Hazel
Hazel straalt warmte en comfort uit. Deze rijke bruine tint is perfect voor woonkamers en slaapkamers, waar het een uitnodigende en luxueuze ambiance toevoegt. Walnotenhout en leer vormen een perfecte combinatie met Hazel voor een rijke, traditionele look.
 
Green: Pasture
Pasture is een serene, kalmerende kleur. Deze zachte groentint werkt geweldig in slaapkamers en badkamers, waar het een ontspannende en verfrissende sfeer creëert. Witte accenten en planten passen perfect bij Pasture en versterken de natuurlijke uitstraling.
 
Blue: Saphr
Saphr brengt een vleugje koelte en kalmte. Deze diepe blauwtint is ideaal voor badkamers en slaapkamers, waar het een rustgevende en elegante uitstraling geeft. Grijze en zilveren accenten vormen een moderne, strakke combinatie met Saphr.
 
Grey: Sands
Sands is een veelzijdige kleur die moderniteit en elegantie toevoegt. Deze lichte grijstint is vooral geschikt voor woonkamers en keukens, waar het een frisse en eigentijdse sfeer creëert. Kies voor wit en glas om een minimalistische stijl te realiseren.
 
Plum: Amethyst
Amethyst voegt een rijke, luxe sfeer toe. Deze diepe pruimtint is perfect voor slaapkamers en eetkamers, waar het een dramatische en verfijnde ambiance creëert. Gouden accenten en fluweel versterken de luxe uitstraling van Amethyst.
 
Nude: Rosewater
Rosewater biedt een subtiele, zachte tint. Deze delicate nudekleur is ideaal voor babykamers en slaapkamers, waar het een rustgevende en serene sfeer toevoegt. Lichte houtsoorten en zachte pastels vormen een romantische combinatie met Rosewater.
 
Bij Shades by Eric Kuster streef ik ernaar om je te begeleiden naar een interieur dat niet alleen stijlvol en verfijnd is, maar ook echt jouw thuis voelt. Laat je inspireren door onze bestsellers en creëer een ruimte die jouw unieke smaak en persoonlijkheid weerspiegelt.
 
Voor meer inspiratie en professioneel advies, bezoek onze showroom of neem contact met ons op. Samen maken we jouw droominterieur werkelijkheid.
 
Enjoy the paint!
 
Eric Kuster
 
Voor meer informatie over de kleuren en het volledige assortiment, kun je terecht op de Shades by Eric Kuster website.