Wat is het verschil tussen Wall Scrub en kalkverf?

Ontdek het unieke karakter van Wall Scrub en kalkverf

Binnen het uitgebreide assortiment van Shades by Eric Kuster, vindt je een uniek en bijzonder product: Wall Scrub. Wall Scrub brengt een unieke textuur en diepte in je interieur, en creëert daardoor een specifieke sfeer en functie. In deze blogpost duiken we dieper in het verschil tussen Wall Scrub en kalkverf naar aanleiding van de vele vragen die we hier over kregen. En leggen we uit hoe deze zich van elkaar onderscheiden.

Wall Scrub: een textuur die tot leven komt

Wall Scrub is niet zomaar een muurafwerking; het creëert een unieke sfeer. Met zijn wolken-achtige textuur die tot stand komt door fijne korrels, brengt Wall Scrub je muren tot leven. Deze afwerking is ontworpen voor degenen die een stap verder willen gaan dan het conventionele, en streven naar een afwerking die zowel visueel boeiend als praktisch is.

De echte schoonheid van Wall Scrub ligt in zijn veelzijdigheid. Of je nu een Mediterrane sfeer, de relaxte stijl van Ibiza, of pure, elegante eenvoud zoekt, Wall Scrub biedt het allemaal. Het is extreem mat, wat bijdraagt aan de diepte en intensiteit van de kleuren, terwijl de afneembare kwaliteit ervoor zorgt dat het zowel praktisch als duurzaam is. Dit maakt Wall Scrub een ideale keuze voor ruimtes die zowel esthetische allure als functionaliteit vereisen.

Wall Scrub is binnen en buiten toepasbaar en daardoor uitermate geschikt voor badkamers en buitenruimtes. 

Kalkverf

Terwijl Wall Scrub uitblinkt in textuur en functionaliteit, staat kalkverf bekend om zijn natuurlijke kwaliteiten. Kalkverf biedt een authentieke, minerale afwerking die muren niet alleen kleur geeft, maar ook laat 'ademen' daardoor is deze extra gevoelig vuil, viezigheid en vetvlekken. Deze verfsoort is perfect voor het creëren van een rustieke, authentieke look die past bij een breed scala aan interieurstijlen, van traditioneel tot modern. En is door zijn natuurlijke ingrediënten moeilijk tot niet bij te werken. Daarnaast is dit product zeer foutgevoelig en raden wij dit aan om alleen door professionals te laten aanbrengen, waar Wall Scrub uitblinkt in zijn soepele en makkelijke verwerking.

De keuze tussen Wall Scrub en kalkverf

De keuze tussen Wall Scrub en kalkverf hangt af van de gewenste esthetiek en functionaliteit. Wall Scrub is de perfecte keuze voor diegenen die een duurzame, afneembare afwerking willen met een unieke textuur die de ruimte tot leven brengt. Het is ideaal voor zowel binnen- als buitenruimtes waar kwaliteit en uitstraling voorop staan.

Kalkverf, aan de andere kant, is ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een natuurlijke, ademende afwerking met een authentieke uitstraling. Het is perfect voor het creëren van een tijdloze sfeer met milieuvriendelijke voordelen.

Wall Scrub:

  • Wall Scrub is makkelijk verwerkbaar ook voor de niet professionals.
  • Wall Scrub is afneembaar.
  • Wall Scrub is van binnen/buiten kwaliteit.
  • Wall Scrub voegt een textuur aan je wand toe. 

Kalkverf:

  • Kalkverf is moeilijk verwerkbaar. En we raden aan om dit door een professional aan te laten brengen.
  • Kalkverf is niet afneembaar en zeer gevoelig voor vlekken. 
  • Kalkverf is alleen binnen toepasbaar en niet aan te raden om in badkamers of keukens toe te passen. 
  • Kalkverf heeft een minerale basis. 
  • Kalkverf geeft een wolken-achtig effect maar geeft geen extra textuur.

#TheEssenceofQuality

Bij Shades by Eric Kuster zijn we toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en bieden we een divers aanbod om aan de uiteenlopende behoeften en stijlen van onze klanten te voldoen. Hoewel kalkverf niet in ons assortiment zit, zijn we trots op de unieke textuur en kwaliteit van onze Wall Scrub. Deze keuze staat garant voor een afwerking die jouw ruimte transformeert, volledig in lijn met onze kenmerkende Metropolitan Luxury stijl. Ontdek Wall Scrub en andere producten in ons assortiment en laat je inspireren om je interieur naar een hoger niveau te tillen.