get-the-look2

Get the look

Gemaakt met liefde
Volgende dag geleverd
Kleur perfectie
Get the look

Vind jouw perfecte kleurenpalet. Laat mijn inspiratiebeelden jou gidsen naar je droominterieur.

Ik ben verheugd om je onze "Get the Look" pagina te presenteren, een bron van inspiratie en begeleiding bij het creëren van een interieur dat de perfecte balans vindt tussen moderniteit, klassieke verfijning en mijn kenmerkende Metropolitan Luxury look.

Verken de zorgvuldig samengestelde selectie van inspirerende interieurs, ontworpen met de Shades by Eric Kuster collectie en ontdek de unieke elementen en details die jouw eigen leefruimte kunnen transformeren. Laat je inspireren door mijn prachtige interieurs met subtiele accenten, warmte en gedurfde designs. Verrijk jouw interieur met de charme en elegantie van Shades by Eric Kuster en begin vandaag aan jouw reis naar een exclusieve, warme en luxueuze woonervaring.

get-the-look2
Slaapkamer

Ontdek jouw ideale slaapkamerkleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar het slaapkamerinterieur van je dromen. 

De slaapkamer is je persoonlijke toevluchtsoord, een heilige plek waar comfot voorop staat. Mijn designs
zorgen voore een serene ambiance met kalmerende/ warme kleuren en luxueuze stoffen die bij dragen aan een goede nachtrust en een elegante ontwaking.

Keuken

Ontdek jouw ideale keuken kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de keuken van je dromen.

Een keuken moet zowel prachtig als praktisch zijn, een ruimte waar culinaire creaties tot leven komen. Ik help je graag bij het kiezen van kleuren en materialen die zowel robuust als stijlvol zijn, zodat je keuken een bron van inspiratie wordt voor elke maaltijd.

Badkamer

Ontdek jouw ideale badkamer kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de badkamer van je dromen.

De badkamer moet een oase van rust zijn, een privé spa waar elk detail bijdraagt aan een gevoel van verwennerij. Ik ontwerp met een focus op verfijnde materialen en subtiele kleuren die samen een atmosfeer van totale ontspanning scheppen.

Eetkamer

Ontdek jouw ideale eetkamer kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de eetkamer van je dromen.

De eetkamer is het podium voor memorabele diners en warme gesprekken. Met mijn benadering van design combineer ik moeiteloos elegantie met functionaliteit, waarbij elke maaltijd een gelegenheid wordt omgeven door verfijnde esthetiek.

Buiten

Ontdek jouw ideale buiten kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de buiten gevel van je dromen.

De magie van je interieur hoeft niet te eindigen bij de deur. Met mijn ontwerpen breid je de elegantie uit naar buiten, waar terrassen, buitengevels en tuinen transformeren in verlengstukken van je woonruimte. Perfect voor vermaak of ontspanning in de buitenlucht.

Hal

Ontdek jouw ideale hal kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de hal van je dromen.

Je hal is de introductie tot je huis, een kans om direct een statement van je stijl te maken. Met mijn visie op design creëer je een uitnodigende entree die jouw smaak in luxe weerspiegelt, de perfecte voorbode voor de rest van je interieur."

Woonkamer

Ontdek jouw ideale woonkamer kleuren. Laat mijn inspirerende beelden je leiden naar de woonkamer van je dromen.

Stap binnen in een wereld waar comfort en stijl samenkomen. De woonkamer is het hart van je thuis, een plek waar elke kleur, textuur en meubelstuk zorgvuldig is gekozen om een sfeer van warmte en ontspannen luxe te creëren. Laat mijn ontwerpen je leiden naar een woonkamer die zowel uitnodigend als indrukwekkend is.